© 2023 by THE NIGHTCLUB. Proudly created with Wix.com

DIETA PREMIUM

Dieta oparta na daniach starannie wyselekcjonowanych. Przepisy najlepszych kucharzy z całego świata. 

Jeśli jesteś osobą ceniącą luksus i najwyższej jakości produkty na swoim talerzu, ta dieta jest specjalnie dla Ciebie.

Dieta zbilansowa kalorycznie (1000-2000kcal) oparta tylko i wyłącznie na produktach premium. 

Składniki do dań pochodzą z upraw ekologicznych, mięso najwyższej jakości od sprawdzonych, lokalnych dostawców. 

Pieczywo w diecie jest naszego wypieku, bez dodatku spulchniaczy i polepszaczy. 

Dania dostarczane codziennie rano. Pakowana w naczynia z tworzyw ekologicznych i przyjaznych dla środowiska.

 

Możliwość zakupu naczyń szklanych 45zł komplet 

Menu 

Poniedziałek

1. Pełnoziarnista ciabata z długo pieczonym rosfbetem, bio rukolą i suszonymi pomidorami 

2. Muffinki jajeczne z jajek zielononóżki z blanszowanym romannesco i szynką parmeńską 

3. Makaron linguine sepia z owocami morza doprawione fankułem, kaparami, kolendrą oraz parmezanem

4. Domowy chlebek z czarnuszką, orzechami włoskimi, pistacjami. Podawany z serkiem waniliowym i granatem

5. Bruschetta z krewetkami tygrysimi oraz salsą pomidorową

wtorek

1. Gravlax z łososia norweskiego z serkiem philadelphia. Podawane z  tostem razowym oraz kiełkami groszku

2. Shake proteinowy z polnymi warzywami

3. Pierś perliczki gotowana w niskiej temperaturze z brązowym ryżem oraz selekcja sezonowych warzyw 

4. Pieczone jabłuszko lobo z włoskimi orzechami i jagodami goi

5. Sałatka Cezar z grillowaną polędwiczką wieprzową, żółtymi pomidorkami cherry, parmezanem oraz oliwą ziołową

środa

1. Omlet francuski z wędzonym twarogiem, rzodkiewkami, szczypiorkiem oraz prażonymi pistacjami

2. Guacamole z żółtym pomidorkiem cherry, szynką dębową. Podawane z prażonym waflem ryżowym

3. Stek z antrykotu, warzywne frytki z dipem

4. Ciastko ryżowe z Basmatii z sałatką z owoców sezonowych

5. Pasztet z dziczyzny z kumberlandem oraz grillowane warzywa 

czwartek

1. Bajgiel z pieczoną polędwiczką wieprzową, pomidorem malinowym, rzymską sałatą oraz ajvarem

2. Grzanki z chutney śliwkowym i sałatą frezowaną

3. Pierś z gotowanej kaczki z konfiturą żurawinową. Podawane z czerwoną soczewicą, karmelizowaną marchewką baby

4. Pudding czekoladowy z prazoną czekoladą, chią i truskawkami

5. Mix kolorowych sałat z gruszką gotowaną w winie z prazonymi orzechami, granatem oraz serem korcińskim 

piątek

1. Jajka poche z sosem holenderskim, prażonymi migdałami oraz gotowaną makrelą

2. Pełnoziarnisty tost z plastrami chorizo, pomidorem kumato oraz twarogiem wiejskim

3. Halibut gotowany w folii z zielonymi warzywami oraz czarną soczewicą

4. Baton proteinnowy z konfiturą z owoców leśnych

5. Minestrone z dojrzewającym serem i salami piccantee

dieta standard / bez glutenu / bez laktozy 
195zł / dzień