Diety premium

Dieta oparta na daniach starannie wyselekcjonowanych.
Przepisy najlepszych kucharzy z całego świata.
Jeśli jesteś osobą ceniącą luksus i najwyższej jakości produkty na swoim talerzu, ta dieta jest specjalnie dla Ciebie.

Dieta zbilansowa kalorycznie (1000-2000kcal) oparta tylko i wyłącznie na produktach premium.
Składniki do dań pochodzą z upraw ekologicznych, mięso najwyższej jakości od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Pieczywo w diecie jest naszego wypieku, bez dodatku spulchniaczy i polepszaczy. ​

Dania dostarczane codziennie rano. Pakowana w naczynia z tworzyw ekologicznych i przyjaznych dla środowiska.
Możliwość zakupu naczyń szklanych 45zł komplet

Menu

​Poniedziałek

1. Pełnoziarnista ciabata z długo pieczonym rosfbetem, bio rukolą i suszonymi pomidorami
2. Muffinki jajeczne z jajek zielononóżki z blanszowanym romannesco i szynką parmeńską
3. Makaron linguine sepia z owocami morza doprawione fankułem, kaparami, kolendrą oraz parmezanem
4. Domowy chlebek z czarnuszką, orzechami włoskimi, pistacjami. Podawany z serkiem waniliowym i granatem
5. Bruschetta z krewetkami tygrysimi oraz salsą pomidorową

​​wtorek

1. Gravlax z łososia norweskiego z serkiem philadelphia. Podawane z  tostem razowym oraz kiełkami groszku
2. Shake proteinowy z polnymi warzywami
3. Pierś perliczki gotowana w niskiej temperaturze z brązowym ryżem oraz selekcja sezonowych warzyw
4. Pieczone jabłuszko lobo z włoskimi orzechami i jagodami goi
5. Sałatka Cezar z grillowaną polędwiczką wieprzową, żółtymi pomidorkami cherry, parmezanem oraz oliwą ziołową

​​środa

1. Omlet francuski z wędzonym twarogiem, rzodkiewkami, szczypiorkiem oraz prażonymi pistacjami
2. Guacamole z żółtym pomidorkiem cherry, szynką dębową. Podawane z prażonym waflem ryżowym
3. Stek z antrykotu, warzywne frytki z dipem
4. Ciastko ryżowe z Basmatii z sałatką z owoców sezonowych
5. Pasztet z dziczyzny z kumberlandem oraz grillowane warzywa

​czwartek

1. Bajgiel z pieczoną polędwiczką wieprzową, pomidorem malinowym, rzymską sałatą oraz ajvarem
2. Grzanki z chutney śliwkowym i sałatą frezowaną
3. Pierś z gotowanej kaczki z konfiturą żurawinową. Podawane z czerwoną soczewicą, karmelizowaną marchewką baby
4. Pudding czekoladowy z prazoną czekoladą, chią i truskawkami
5. Mix kolorowych sałat z gruszką gotowaną w winie z prazonymi orzechami, granatem oraz serem korcińskim ​​

piątek

1. Jajka poche z sosem holenderskim, prażonymi migdałami oraz gotowaną makrelą
2. Pełnoziarnisty tost z plastrami chorizo, pomidorem kumato oraz twarogiem wiejskim
3. Halibut gotowany w folii z zielonymi warzywami oraz czarną soczewicą
4. Baton proteinnowy z konfiturą z owoców leśnych
5. Minestrone z dojrzewającym serem i salami piccantee

dieta standard / bez glutenu / bez laktozy

195zł / dzień